De snoepkramen

De Antieke Kraam

Sinds 2012 opereren we zelfstandig met deze snoepkraam. Deze heeft bij ons de naam “De Antieke Kraam” gekregen. Enerzijds vanwege de styling en anderzijds vanwege de leeftijd.

De Antieke Kraam op het schitterende ldtimer Festival in De Goorn 2014. Mooi weer, goede muziek en een pracht sfeertje met een inetrnationaal deelnemersfeest
De Antieke Kraam op het schitterende Oldtimer Festival in De Goorn 2014. Mooi weer, goede muziek en een pracht sfeertje met een internationaal deelnemersveld.

De Grote Kraam

Sinds 2013 is daar de “Grote Kraam” bijgekomen.  Deze kraam is uitbundig en vakkundig gepaint brushed in het thema van het sprookje van Hans en Grietje. Maar ook Knabbel en Babbel komen voorbij. Dit is ook de start geweest voor verkoop van suikerspin en popcorn.

Visitekaartje.jpg

De Grote Kraam / Het Snoephuisje

De laatste aanwinst in de reeks van snoepkramen is “De Kleine kraam of Bumba”.  Afgelopen winter is de kraam aangepast en voorzien van een prachtige bestickering met onder andere Bumba, tevens zijn zijn Pieter en Tom hierop te vinden.  De wagen is uitsluitend voorzien van kleurrijke en multifunctionele LED-verlichting.

Zo zag de kleine kraam er uit voor de verbouwing

DSCF2061

Thuis op het pad, de inrichting, bank en traperiën, staat er in. Nu is het vullen geblazen met dat heerlijke snoepgoed.

DSCF2391 (1024x768)

De Kleine Kraam / Bumba

Nu is de kraam al enige malen te zien geweest op kermissen en evenementen. Hier te zien in volle glorie!

Mooi weer en een gezellige dorpskermis: zomer's Wogmeer 2014
Mooi weer en een gezellige dorpskermis: zomer’s Wogmeer 2014